Voge motoren

Voge motors, het premium merk van Loncin.

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese productie gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. Loncin produceert zowel onderdelen als complete motorfietsen voor gerenommeerde motormerken zoals Honda, MV Agusta en BMW Motorrad. Ook diverse automerken maken van hun expertise al lang gebruik.

Modellen

De modellen worden gekenmerkt door een geavanceerd en strak design. Een scherpe prijs en een high-end onderdelen configuratie zullen menig motorfanaat fijn in de oren klinken. Zo werken ze bij de gigant samen met oa Nissin voor de remmen, KYB voor de voorvork en met Bosch die de ABS-functie op zich nam voor het remsysteem.

De merknaam

Motoren onder de merknaam van Voge zijn geheel nieuw in Europa.
Maar motoren geproduceerd door hen, onder merknamen van bekende Westerse merken, daar zijn we al jaren mee vertrouwd. Deze rijden echter al jaren rond op onze Europese wegen. Hun jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen zijn nu rechtstreeks beschikbaar met deze ” in eigen naam ” van de band rollende motorfietsen.