Scottoiler FS 365

Complete motor beschermer & anti corrosie spray, Scottoiler FS 365

Scottoiler FS365 spray beschermt je motor tegen pekel en voorkomt daardoor corrosie. Hierdoor blijft de motorfiets  in goede staat. Ideaal als je in de winter met je motor op pad gaat!

De spray is een mengsel van minerale olie, anti corrosie toevoegingen en water. Dit samen vormt een duurzame ‘micro oplossing’ die alleen gescheiden kan worden door verdamping. Deze substantie is makkelijk aan te brengen met een spuitfles. Hierdoor bereik je alle delen, zoals het blok, kuipen en de vering. Je beschermt dus met gemak je hele motor! Daarnaast is het wateroplosbaar en daardoor biologisch afbreekbaar.

Natuurlijk is de FS365 spray uitermate geschikt voor de winter. Toch is strooizout ook in de lente en zomer aanwezig, voornamelijk als poeder. Daarom heeft FS365 het hele jaar nut. Probeer het nu en houd je motor gedurende het hele motorseizoen in de best mogelijke staat!

Werking Anti-Corossie Spray

ScottoilerDe scottoiler is het niet erg dat de motor nat wordt. Dit zorgt er zelfs voor dat de beschermlaag verdeeld wordt. Spuit regelmatig de motor in na een rit, hierdoor krijg je een beschermlaag. Het is verstandig om de motor eerst een beetje te laten afkoelen en daarna de scottoiler te gebruiken.

Het roesten en oxideren van metaal heeft waterdamp, zuurstof en tijd nodig. Strooizout in combinatie met warmte van het motorblok versnellen dit proces. FS365 gaat dit op 2 belangrijke manieren tegen:

– Door het aanbrengen van een beschermlaagje over alle (metalen) delen

– Strooizout breekt de spray niet af, maar in plaats daarvan isoleert het de coating van de spray

Veilig

De Scottoiler FS 365 spray is veilig te gebruiken op alle materialen. Het wordt onder andere gebruikt op plastic, metaal, motoronderdelen, slangen, koolstofvezel en geanodiseerde oppervlakken.
Let wel op dat de FS 365 spray niet op remschijven, remklauwen of banden gespoten wordt vanwege de gladheid van het goedje. Mocht dit wel gebeuren? Spoel deze onderdelen dan eenvoudig schoon met water.

Video over het gebruik van SCOTTOILER