Oordopjes – gehoorbescherming op de motor.

Waarom  gehoorbescherming dragen?

Windgeruis op de motor  geeft geluidsniveaus tot 105 dB onder de helm. Geluid boven 85 dB kan blijvende gehoorbeschadiging veroorzaken, dus is het belangrijk om altijd gehoorbescherming te gebruiken.

NoNoise heeft de eerste en enige universeel-passende gehoorbeschermer ontwikkeld die het mogelijk maakt om een precisie-geluidsfilter diep in de gehoorgang te dragen.  Een maximale hoeveelheid geluidsgolven worden gefilterd alvorens deze uw gehoor bereiken.

Met NoNoise precisiefilters klinken geluiden niet dof en heeft u geen ‘verstopte oren’ effect, zoals dikwijls het geval is met andere gehoorbeschermers. Het gepatenteerde keramische filter zorgt er voor dat u normale conversatie en achtergrondgeluiden kunt horen – u merkt nauwelijks dat u gehoorbescherming draagt.

Wat kosten deze oorbeschermers?

De NoNoise oordopjes zijn in onze shop verkrijgbaar aan €22,95

Wat maakt NoNoise zo verschillend ?

  1. Gepatenteerd Venturi-vormig geluidskanaal gecentreerd in het filter
  2. Gepatenteerd, keramisch filter, ontwikkeld op geluidssoort en gepositioneerd in het oor, niet erbuiten zoals bij andere producten
  3. Laat normale conversatie door-stromen terwijl het volume van lawaai effectief gereduceerd wordt, dus geen ‘verstopte oren’(occlusie) effect
  4. Drie-segmenten ontwerp voor hoog draagcomfort, geschikt voor alle leeftijden
  5. Siliconenvrij, hypoallergeen thermoplastisch materiaal