Brandstofadditieven

Xeramic brandstofadditieven, moto injector & carburator reiniger.

Brandstofadditieven van Xeramic, wat en waarom.

Strengere emissienormen, internationale verschillen in wetgeving en steeds ingenieuzere motorentechnologie zorgen ervoor dat de harmonie tussen motor en brandstof steeds complexer wordt. Dit resulteert in processen welke leiden tot vervuiling, verkolingen, afzettingen en lakachtige verbindingen en het brandstofsysteem. injector reiniger

Deze negatieve effecten in het brandstofsysteem zorgen voor een verhoogde uitstoot van schadelijke gassen, een verhoogd brandstofverbruik en kunnen tevens leiden tot dure reparaties en storingen. Onderzoek heeft uitgewezen dat door toepassing van Xeramic brandstofadditief, bij iedere onderhoudsbeurt, de kans op storingen drastisch wordt verminderd. Het is dan ook belangrijk om het brandstofsysteem met regelmaat te reinigen en te beschermen door toepassing van deze brandstoftoevoeging.

Hierdoor blijven het brandstofsysteem en de motor schoon, waardoor er optimale motorprestaties geleverd worden en tevens de klanttevredenheid wordt verhoogd.

Als het gaat om de ontwikkeling van hoogwaardige brandstofadditieven loopt XERAMIC duidelijk voorop ten opzichte van concurrerende merken.

Het gebruik van brandstoftoevoegingen is de laatste jaren explosief gestegen, mede door de acceptatie van een aantal motorfietsfabrikanten en importeurs.

In onze werkplaats wordt bij elk onderhoudsinterval een brandstoftoevoeging van Xeramic toegepast.Xeramic

Xeramic heeft 2 verschillende brandstoftoevoegingen welke veelzijdige eigenschappen en toepassingen bezitten. De motor injector reiniger zorgt voor de optimale reiniging van het brandstofsysteem en de moto brandstof stabilisator zorgt voor een uitstekende conservering van het brandstofsysteem, bijvoorbeeld gedurende de winterstalling.