Brandstofadditieven

Forté brandstofadditieven.

Brandstofadditieven van Forté, wat en waarom.

Strengere emissienormen, internationale verschillen in wetgeving en steeds ingenieuzere motorentechnologie zorgen ervoor dat de harmonie tussen motor en brandstof steeds complexer wordt. Dit resulteert in processen welke leiden tot vervuiling, verkolingen, afzettingen en lakachtige verbindingen en het brandstofsysteem. 

Deze negatieve effecten in het brandstofsysteem zorgen voor een verhoogde uitstoot van schadelijke gassen, een verhoogd brandstofverbruik en kunnen tevens leiden tot dure reparaties en storingen. Onderzoek heeft uitgewezen dat door toepassing van Forté brandstofadditief, bij iedere onderhoudsbeurt, de kans op storingen drastisch wordt verminderd. Het is dan ook belangrijk om het brandstofsysteem met regelmaat te reinigen en te beschermen door toepassing van deze brandstoftoevoeging.

Hierdoor blijven het brandstofsysteem en de motor schoon, waardoor er optimale motorprestaties geleverd worden en tevens de klanttevredenheid wordt verhoogd.

Het gebruik van brandstoftoevoegingen is de laatste jaren explosief gestegen, mede door de acceptatie van een aantal motorfietsfabrikanten en importeurs.

In onze werkplaats wordt bij elk onderhoudsinterval een brandstoftoevoeging van Forté toegepast.

Forté heeft 2 verschillende brandstoftoevoegingen welke veelzijdige eigenschappen en toepassingen bezitten. De Forté1 zorgt voor de optimale reiniging van het brandstofsysteem, waar Forté2 voor een reiniging van de kleppen zorgt en uitstekende conservering van het brandstofsysteem, bijvoorbeeld gedurende de winterstalling, garandeert.